top of page
DSC_0058.webp

Graveltocht Maasklauwe 2024

Verleg op zondag 28 april 2024 je grenzen tijdens onze Gravelride Maasklauwe! Kies uit de uitdagende graveltochten van 60 km of 100 km, of ga voor de snelheid van onze 85 km baantocht.

Schrijf je meteen in en beleef een onvergetelijke dag vol sport, plezier en solidariteit!

Wat kan je verwachten?

Tijdens de Gravelride Maasklauwe staat een onvergetelijke verkenning van het pittoreske landschap van Belgisch en Nederlands Limburg op het programma. Iedere route omarmt de pracht van de groene natuur en biedt adembenemende uitzichten op de kronkelende Maas.

 

We houden vast aan de rivier, waardoor je langs schilderachtige Maasdorpen zult fietsen en de schoonheid van de omgeving volledig kunt ervaren. Voor de baanrit maken we zelfs een uitstapje naar de Nederlandse zijde van de Maas, waar je kunt genieten van nieuwe perspectieven op de omgeving.

 

Tijdens de tocht zullen we ook enkele opvallende bezienswaardigheden passeren, zoals de grindontginning van Steengoed, die het landschap een uniek karakter geeft. Als kers op de taart streven we ernaar om de nieuwe brug van Sparredal te betrekken in onze route, indien deze gereed is.

 

Kortom, bereid je voor op een ontdekkingstocht vol natuurlijke pracht, historische charme en verrassende vergezichten langs de Maas!

Steun twee goede doelen

Door deel te nemen aan de Gravelride Maasklauwe steun je niet alleen je eigen sportieve uitdaging, maar draag je ook bij aan twee nobele doelen die onze lokale gemeenschap ondersteunen. Vorig jaar hebben onze deelnemers samen met ons een impact gemaakt door €3000 te doneren aan Kom Op Tegen Kanker, waardoor we een verschil konden maken in de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte. Dit jaar streven we ernaar om nog meer harten te verwarmen en levens te veranderen door onze steun te richten op twee geweldige initiatieven.

The Good Witches

Dit lokale goede doel uit Dilsen-Stokkem zet zich in voor de strijd tegen armoede, met speciale aandacht voor kwetsbare gezinnen. Hun actie Feeënboom brengt licht in de levens van hen die het het meest nodig hebben.

Food & Zo

Dit prachtige initiatief van Fifoli VZW biedt een versmarkt voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Hier vinden ze verse groenten, fruit, brood, soep en meer, volledig gratis. Tegelijkertijd wordt er ook een tweedehandskledingmarkt georganiseerd, zodat mensen in nood kunnen profiteren van kleding en schoenen van goede kwaliteit zonder kosten.

Een impressie van vorig jaar

Of bekijk de aftermovie

Upcoming Events

Tickets en info

Gravelride Maasklauwe
Gravelride Maasklauwe
Wanneer
28 apr 2024, 08:00 – 23:50
Waar
TC Dilsen,
Bakkershoefstraat 48, 3650 Dilsen-Stokkem, België
bottom of page